Control acces, interfoane – Targu Mures

Cu ajutorul unui sistem de control acces aflati instantaneu cine va apeleaza prin intermediul unui sau unor interfoane, avand optiunea de a alege daca doriti sa permiteti accesul persoanelor respective in proprietatea dumneavoastra

Firma control acces, interfoane

Admiterea si controlul accesului, intr-un sistem de securitate, este o problema cel putin la fel de importanta ca si detectarea intruziunilor.
Sistemul de control acces trebuie sa tina cont de orice posibila amenintare la adresa intimitatii si sigurantei personale.
Admiterea accesului este o activitate care consta in identificarea unei persoane cu o baza de date cunoscute, pentru permiterea sau interzicerea patrunderii in obiectivul controlat. Totodata, sistemele permit obtinerea unor grafice de prezenta zilnice sau periodice.
Noi va oferim  sisteme de control acces, interfoane si videointerfoane pentru securizarea accesului in companii, institutii, zone industriale si case private.

Lucrari incheiate cu succes

Lucrari incheiate in timp

Feedback-uri pozitive

Clienti multumiti

hotline3

Interventii de urgenta!

0744 364 178

0744 477 579

Ai nevoie de o interventie de urgenta pentru a rezolva o pana de curent sau alte reparatii rapide? Suna la unul dintre numerele de mai sus pentru ajutor!

schwalm_02_2500

Contacteaza-ne pe telefon
pentru orice informatie in legatura cu lucrari in domeniul de instalatii electrice, sisteme de supraveghere, control acces, automatizari porti si usi de garaje:
0744 364 178 sau 0744 477 579