Energie fotovoltaica – Targu Mures

Deoarece si pe piata romaneasca, electricitatea generata din surse regenerabile devine din ce in ce mai disponibila, dorim ca in viitorul apropiat sa extindem domeniul de activitate in instalarea surselor regenerabile – energie fotovoltaica – cum ar fi panourile fotovoltaice.

Firma panouri fotovoltaice

Energia solara fotovoltaica este energie produsa prin celule fotovoltaice solare, care convertesc lumina soarelui direct in energie electrica.
Panourile solare fotovoltaice sunt, de obicei, structuri de celule fotovoltaice elementare grupate in module, care contin aproximativ 40 de celule. Aceste panouri sunt plate si pot fi montate sub un unghi de expunere catre sud, fix, sau pot fi montate pe un dispozitiv autoreglabil de urmarire a soarelui, care sa le permita sa capteze lumina soarelui in decursul unei intregi zile.
Mai multe panouri interconectate pot furniza suficienta energie pentru uzul casnic al unei locuinte.

Lucrari incheiate cu succes

Lucrari incheiate in timp

Feedback-uri pozitive

Clienti multumiti

hotline3

Interventii de urgenta!

0744 364 178

0744 477 579

Ai nevoie de o interventie de urgenta pentru a rezolva o pana de curent sau alte reparatii rapide? Suna la unul dintre numerele de mai sus pentru ajutor!

schwalm_02_2500

Contacteaza-ne pe telefon
pentru orice informatie in legatura cu lucrari in domeniul de instalatii electrice, sisteme de supraveghere, control acces, automatizari porti si usi de garaje:
0744 364 178 sau 0744 477 579