Instalatii electrice, lucrari de instalatii in Targu Mures

Va oferim solutii tehnice in instalatii electrice de interior si exterior, efectuam lucrari instalatii electrice industriale si sisteme de protectie impotriva descarcarilor atmosferice.

Firma Instalatii Electrice Targu Mures

Nu exista o casa , o locuinta  care sa nu fie legata la reteaua electrica, sa nu aiba cateva aparate electronice sau electrocasnice, ceea ce necesita o instalatie electrica de calitate, atat  pentru buna functionare a aparatelor electrice cat si pentru siguranta a celor care il folosesc.
Firma de instalatii electrice SC Alcamsys SRL va sta la dispozitie pentru executarea celor mai exigente lucrari de instalatii electrice.
Avand personal calificat, cu peste 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor electrice SC Alcamsys SRL executa atat lucrari de istalatii electrice interioare, schimbat tablouri electrice, modernizare instalatie electrica in blocuri, instalatii electrice exterioare, iluminat arhitectural, instalatii electrice industriale, cat si sisteme de protectie impotriva electrocutarii, descarcarilor atmosferice si supratensiunii din reteaua de alimentare si instalatii de legare la pamant si paratraznet.

Lucrari incheiate cu succes

Lucrari incheiate in timp

Feedback-uri pozitive

Clienti multumiti

hotline3

Interventii de urgenta!

0744 364 178

0744 477 579

Ai nevoie de o interventie de urgenta pentru a rezolva o pana de curent sau alte reparatii rapide? Suna la unul dintre numerele de mai sus pentru ajutor!

schwalm_02_2500

Contacteaza-ne pe telefon
pentru orice informatie in legatura cu lucrari in domeniul de instalatii electrice, sisteme de supraveghere, control acces, automatizari porti si usi de garaje:
0744 364 178 sau 0744 477 579