Supraveghere video – Targu Mures

Sistemele de supraveghere video servesc la urmarirea si inregistrarea evenimentelor dintr-un spatiu. Executam sisteme de supraveghere video si oferim contract de mentenanta.

Firma supraveghere video

Rolul principal al unui sistem de supraveghere video are scopul de a descuraja, a detecta, a documenta si a impiedica sau intarzia orice incercare de patrundere in obiectiv sau zona protejata.
Alegerea tipului de sistem de supraveghere este influentata de obiectivul protejat (tipul acestuia, materialele sau utilajele care trebuiesc protejate), mediul inconjurator, amenintarile posibile dar si de experienta acumulata in paza si protectia obiectivului respectiv.
Un mare avantaj al sistemelor video este ca spre deosebire de alte sisteme, ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios.
Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie sau cu echipamente de control acces pentru un spor de eficienta.
Un astfel de sistem se compune dintr-o serie de echipamente precum:

  • camere video
  • unul sau mai multe monitoare ce permit vizualizarea imaginilor
  • un DVR (digital video recorder) pentru inregistrarea imaginilor preluate de  camere
  • surse de alimentare

Sistemul de supraveghere video se adreseaza in principal spatiilor comerciale, halelor de productie, depozitelor de materiale si nu in ultimul rand spatiilor publice, inclusiv scolilor si birourilor.

Lucrari incheiate cu succes

Lucrari incheiate in timp

Feedback-uri pozitive

Clienti multumiti

hotline3

Interventii de urgenta!

0744 364 178

0744 477 579

Ai nevoie de o interventie de urgenta pentru a rezolva o pana de curent sau alte reparatii rapide? Suna la unul dintre numerele de mai sus pentru ajutor!

schwalm_02_2500

Contacteaza-ne pe telefon
pentru orice informatie in legatura cu lucrari in domeniul de instalatii electrice, sisteme de supraveghere, control acces, automatizari porti si usi de garaje:
0744 364 178 sau 0744 477 579